INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Levendula Illóolaj
Levendula Illóolaj
3 500 Ft

Levendula Illóolaj

A levendula sokkal több, mint egy csodaszép, lila virág édeskés illattal! Hihetetlenül sokoldalú gyógynövény. Különféle természetes gyógyhatásai nem ismernek határokat.

Gyógyító tulajdonságait évezredek óta használják az aromaterápiában számos betegség kezelésére, kezdve az álmatlanságtól, a fejfájástól, valamint a bőr és a haj egészségével kapcsolatos hatásokig. 

A levendula az egyik legjobb természetes gyógynövény a mentális jólét és a hangulat javítására is.

Íme, hogyan is működik a levendula illóolaj varázslatos hatása:

 

A LEVENDULA ELŐNYEI A BŐR EGÉSZSÉGÉÉRT

Segít a pattanások kezelésében és megnyugtatja az irritált bőrt

A levendula erős antimikrobiális, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bír, így számos bőrprobléma, például ekcéma, pikkelysömör és egyéb allergiák kezelésére is használható. 

Minimalizálja és csökkenti a ráncokat és az öregségi foltokat

Erőteljes antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően a levendula nem csak ragyogóvá varázsolja a bőrt, hanem segít megelőzni a ráncokat és halványítja az öregségi foltok és sötét foltok megjelenését. Az antioxidánsok felveszik a harcot a szabad gyökök ellen, amelyek naponta bombázzák a bőrt, és felgyorsítják az öregedési folyamatot.

Sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik

Mivel antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatású is egyben, ezért a levendulaolaj felgyorsítja a kisebb égési sérülések, vágások, karcolások és sebek gyógyulását. Nyugtató vegyületei kellemes enyhülést nyújtanak a leégés ellen is.

Enyhíti a viszkető rovarcsípéseket, és távol tartja tőlünk a rovarokat

A levendula nemcsak csillapítja a gyulladt és irritáló rovarharapásokat és -csípéseket, hanem hatékony rovarriasztóként is működik. A szekrényedben lévő levendulatasak köztudottan elűzi a molyokat, a levendula illatával sikeresen taszítja a szúnyogokat, legyeket, hangyákat, bolhákat és poloskákat.

Segít leküzdeni a gombás és vírusos fertőzéseket

Antimikrobiális szerként a levendula nemcsak segít a baktériumok elpusztításában, hanem bizonyos típusú gombák ellen is hat. Tapasztalatok alapján nagyon hatékony lábgomba ellen. Segíthet a gyulladás csökkentésében és a vírusfertőzések, például ajakherpesz és szemölcsök elpusztításában is.

Fontos, hogy csakis 100%-os tisztaságú levendulaolajat tartalmazó kozmetikumokat válasszunk bőrünk ápolásához.

Az Aldeléna kozmetikumokat csakis 100% tisztaságú levendula illóolajjal készítjük:

Levendula Szappan

Holt-tengeri Fürdősó - Levendula

Levendula-Citromfű Fürdősó

3 500 Ft
Details
  • Baktériumölő és enyhén gombaölő hatású.
  • Gyulladáscsökkentő.
  • Nyugtató.
  • Erős görcsoldó.
  • Frissítő, hangulatjavító.
  • Alkalmazásának egyik kiemelt fontosságú területe az alvászavarok, szorongás és az idegesség kezelése.
  • Segít a relaxációban.

 

A levendula illóolajat a levendula (Lavandula angustifolia) virágzataiból készítik. Az olajat általában gőzdesztillációval nyerik, amely során a levendulavirágokat forró vízgőz áramlása felett helyezik el. A vízgőz elvonja az illóolajat a virágokból, majd az illóolajat és a vízgőzt lehűtik és kondenzálják, így az illóolaj különválik a víztől. A levendula illóolaja általában színtelen vagy halvány sárgás színű, és jellegzetes, enyhén virágos, friss illatú.

A levendula illóolajat széles körben használják az aromaterápiában és a kozmetikai iparban. Az illóolaj enyhíti a szorongást és a stresszt, segít javítani az alvást és a hangulatot, valamint enyhíti az izomfájdalmakat és a fejfájást. Emellett a levendula illóolajat gyakran használják illatosítóként is, például illóolaj-diffúzorokban.

Info
Korosztály
Minden korosztály számára
Bőrtípus
Minden bőrtípusra
Opinions
Additional products