INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Arctonik

A helyes arctisztítási és arcápolási rutin elengedhetetlen része az arctonik használata és számos előnyös hatást érhetünk el:

A tonik segít eltávolítani az arcbőrön maradt szennyeződéseket, mint például a sminkmaradványokat és a felesleges olajat. Ez előkészíti a bőrt a további arcbőrápolási termékek alkalmazására.

Segít visszaállítani a bőr pH-értékét, amely lehetővé teszi, hogy a bőr természetes állapotában maradjon, ezáltal megakadályozza az irritációt és a bőr szárazságát.

Hidratáló hatással rendelkezik, így segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, megakadályozni a bőr kiszáradását és a ráncok kialakulását.

A tonikban található nyugtató összetevők segítenek enyhíteni a bőr irritációját és érzékenységét, ezáltal csökkentik a bőrpirosságot és az egyéb bőrproblémákat.

Segíti az arcbőr regenerálódását: összetevőinek köszönhetően serkenti az arcbőr sejtjeinek regenerálódását, így elősegítve a bőr egészséges megjelenését.

Összességében a tonik rendszeres használata segíthet javítani az arcbőr állapotát, hidratálni és visszaállítani a bőr természetes egyensúlyát, valamint előkészíteni a bőrt a további arcbőrápolási termékek használatára.


1product 11

Termékeinkre jellemző:

  • Pálmaolaj-mentesek
  • Vegyszer-mentesek
  • A legtöbb termékünk VEGÁN
  • Nem tartalmaznak mesterséges színezéket, kőolajszármazékot
  • Állatkísérlet-mentesek