INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Citrom Szappan
Citrom Szappan
2 190 Ft

Citrom Szappan

Így használd
A szappant tartsd víz alá, habosítsd fel, majd öblítsd le. Ezután rázd le a vizet a szappanról, majd helyezd egy olyan szappantartóba, amelyből ki tud folyni a víz és a szappan száradni tud a következő használatig. Ezzel meghosszabbítod szappanod élettartamát.

Aldeléna Citrom Szappan - Természetes Frissesség és Tisztaság 100% tisztaságú, frissítő citrom illóolajjal és kurkumával.

2 190 Ft
Beschreibung

Ez a kiváló minőségű, kézzel készített szappan tökéletes választás mindazok számára, akik bőrüket természetes összetevőkkel szeretnék kényeztetni. Az Aldeléna Citrom Szappan csak növényi olajokból és 100% tisztaságú citrom illóolajból készül, hogy bőre friss, tiszta és ragyogó legyen.

 

Fő összetevők és jótékony hatásaik:

 

Olívaolaj
Az olívaolaj gazdag antioxidánsokban, különösen E-vitaminban, amely segít megvédeni a bőrt a környezeti káros hatásoktól és elősegíti a bőr regenerálódását. Hidratáló tulajdonságainak köszönhetően az olívaolaj mélyen táplálja a bőrt, így az puhává és simává válik. Az olívaolaj továbbá nyugtatja az irritált bőrt és segít fenntartani annak természetes nedvességtartalmát.

 

Kókuszolaj
A kókuszolaj híres kiváló hidratáló és antibakteriális tulajdonságairól. Gazdag laurinsavban, amely segít megvédeni a bőrt a baktériumok és gombák ellen, ezáltal megelőzve a fertőzéseket és a bőrproblémákat. A kókuszolaj könnyen felszívódik a bőrbe, mélyen táplálja és hosszan tartó hidratálást biztosít, így a bőr puha és rugalmas marad.

 

Shea vaj
A shea vaj rendkívül gazdag vitaminokban és zsírsavakban, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt. Gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas az irritált és száraz bőr ápolására. A shea vaj továbbá segít megerősíteni a bőr védőrétegét, megőrzi annak rugalmasságát és puhaságát, valamint elősegíti a bőr regenerálódását.

 

Repceolaj
A repceolaj magas E-vitamin és esszenciális zsírsav tartalmának köszönhetően hatékonyan hidratálja és táplálja a bőrt. Antioxidáns tulajdonságai révén védi a bőrt a környezeti káros hatásokkal szemben, és elősegíti a bőr egészségének megőrzését. A repceolaj könnyen felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet, így bőre friss és hidratált marad.

 

100% tisztaságú citrom illóolaj
A citrom illóolaj frissítő és élénkítő hatásáról ismert. Antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságai révén segít megtisztítani a bőrt a szennyeződésektől és baktériumoktól, így megelőzve a pattanások és más bőrproblémák kialakulását. A citrom illóolaj továbbá összehúzó hatású, amely segít feszesíteni a bőrt és csökkenteni a pórusok méretét. Friss, citrusos illata energiával tölti fel az érzékeket, és kellemes, üde érzetet hagy maga után.

 

Termék jellemzői:

- Teljesen természetes összetevők: Az Aldeléna Citrom Szappan kizárólag növényi olajokból és 100% tisztaságú citrom illóolajból készül, biztosítva a természetes és gyengéd ápolást.
- Illat: A citrom illóolaj friss, citrusos illata élénkíti és felfrissíti a bőrt és az érzékeket.
- Kézzel készített: Minden egyes szappan kézzel készül, hogy a legmagasabb minőséget és gondoskodást nyújtsa.
- Bőrbarát: Gyengéd a bőrhöz, ideális mindennapi használatra, minden bőrtípus számára, beleértve az érzékeny bőrt is.

 

Próbáld ki az Aldeléna Citrom Szappant, és élvezd a természet tiszta és friss ápolását minden egyes használatkor! 

Daten
Korosztály
Gyerekek és felnőttek számára
Bőrtípus
Minden bőrtípusra
Illat
Citrom
Gewicht
90 g/db
Illóolaj tartalma

Citrom (Citrus Limon Oil)

Bewertungen
Ergänzende Artikel