INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Badesalze

A Holt-tenger fürdősó régóta ismert a világ minden táján. Ezen természetes ásványi anyagokban gazdag fürdősó használata nem csak szépségápolási és egészségügyi előnyökkel jár, hanem kulturális és történelmi jelentőséggel is bírnak.
A Holt-tengeri fürdősó különleges, mert rendkívül magas a természetes ásványi anyagok koncentrációja, mint például a magnéziumnak, a káliumnak és a kalciumnak.
Ezek az ásványi anyagok jótékony hatással vannak az emberi testre, valamint segítenek csökkenteni a stresszt és a fáradtságot.
Az egyik legjelentősebb hatása a Holt-tengeri fürdősónak az, hogy segíthet a bőrproblémákon: hidratált maradni, ezáltal csökkentve a szárazságot és a viszketést.
Emellett a fürdősó rendelkezik antibakteriális tulajdonságokkal, így segítenek a pattanások és a bőrproblémák kezelésében.
A Holt-tengeri fürdősó használatának egyik további előnye az, hogy segítenek a stressz és a fáradtság csökkentésében.
Az ásványi anyagok, mint például a magnézium és a kálium, ellazítják és pihentetik a testet, így javítva az általános közérzetet és az alvás minőségét.
A Holt-tengeri fürdősó segíthet az izmok és az ízületek fájdalmainak enyhítésében is. A fürdősók ásványi anyagai a bőrön át jutnak be a testbe, segítve az izmok és az ízületek ellazulását és az anyagcsere fokozását. 
A Holt-tengeri fürdősó növelve a véráramlást és a vér oxigénellátását, javul az általános egészségi állapot és a test teljesítménye.

 


4Artikel 14

Termékeinkre jellemző:

  • Pálmaolaj-mentesek
  • Vegyszer-mentesek
  • A legtöbb termékünk VEGÁN
  • Nem tartalmaznak mesterséges színezéket, kőolajszármazékot
  • Állatkísérlet-mentesek