INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Magyar fejlesztésű natúrkozmetikumok: (fürdő- és testápolási termékek) a tiszta és egészséges bőrért.

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Aldeléna Citrom Illóolaj
Citrom Illóolaj
3 200 Ft

Citrom Illóolaj

A citrom illóolajat a friss citromhéjból készítik. Az olajat általában hideg sajtolással vagy gőzdesztillációval állítják elő.

A hideg sajtolás során a citromhéjat a kezükkel vagy egy speciális sajtolóval préselik ki, hogy az illóolaj kijöjjön belőle. Az így kinyert olaj általában sárgás-zöldes vagy sárgás-barna színű, és erőteljes, friss, citrusos illatú.

A gőzdesztilláció során a citromhéjat forró vízgőz áramlása felett helyezik el, hogy a vízgőz elvonja az illóolajat a citromhéjból. A vízgőz és az illóolaj keveréke lehűtés és kondenzálás után különválik, és a citromillóolajat kinyerik. Az így kinyert olaj általában halvány sárgás színű, és citrusos, friss, élénk illatú.

A citrom illóolajat széles körben használják az aromaterápiában, a kozmetikai iparban és a háztartásban is. Az olaj enyhíti a szorongást és a stresszt, támogatja az immunrendszert, és segíthet csökkenteni a baktériumok és vírusok terjedését. Emellett a citromillóolajat gyakran használják illatosítóként, például illóolaj-diffúzorokbant és tisztítószerekben is megtalálható lehet.


     

3 200 Ft
Részletek
  • Frissítő és idegrendszer nyugtató hatású.
  • Erős antivirális hatása miatt párologtathatjuk influenzás időszakban.
  • A párologtatás által frissíti, szagtalanítja, fertőtleníti a szoba levegőjét.
  • Fejillat

 

 

 

 

 

Vélemények
Kiegészítő termékek