INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Handcreme

A kézkrém használata számos előnnyel jár. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, miért fontos rendszeresen kézkrémet használni:
Hidratálás: A kézkrém hidratálja a bőrt, és segít megőrizni a bőr rugalmasságát és puhaságát. Ez különösen fontos a hideg időjárásban vagy a száraz klímában.
Megelőzi a repedezést: A száraz, repedezett bőr könnyebben sérülhet, így az ellenálló képessége is csökken. A kézkrém használata segít megelőzni a bőr repedezését, így csökkentve a fertőzés és a további károsodás kockázatát.
Csökkenti a bőr öregedését: A kézkrém használata elősegítheti a bőr rugalmasságát és feszességét, így csökkentve a bőr öregedésének jeleit, mint a ráncok és a pigmentfoltok.
Táplálja a bőrt: A kézkrém olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek táplálják a bőrt, és segítenek megőrizni annak egészséges állapotát.
Higiénia: A kézkrém használata segít eltávolítani a baktériumokat és a szennyeződéseket a kezekről, így csökkentve a betegségek terjedésének kockázatát.
Ajánlott naponta legalább egyszer használni, de lehet akár többször is, ha szükséges.


1Artikel 11

Schnell einziehende Feuchtigkeits-Handcreme mit Carbamid für trockene, raue Haut. Bereits nach der ersten Anwendung spürst du die Wirkung!

Hauptbestandteile:

Ringelblumenextrakt: Entzündungshemmend, erfrischt die Haut und hilft, die Elastizität der Haut zu verbessern.

Ringelblumenöl: Beruhigend und entzündungshemmend. Dank der enthaltenen Antioxidantien hat es eine zellregenerierende und zellerneuernde Wirkung. Es hilft, Rötungen zu lindern.

Carbamid: Carbamid ist eine feuchtigkeitsspendende Substanz, die dazu beiträgt, den Feuchtigkeitsgehalt der Haut zu bewahren und sie dadurch weicher und elastischer macht. Es kann Hautjucken und Irritationen lindern und die Wundheilung fördern. Es erweicht die Hautschichten effektiv und spendet intensiv Feuchtigkeit.

4 690 Ft

Termékeinkre jellemző:

  • Pálmaolaj-mentesek
  • Vegyszer-mentesek
  • A legtöbb termékünk VEGÁN
  • Nem tartalmaznak mesterséges színezéket, kőolajszármazékot
  • Állatkísérlet-mentesek