INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Aloe Vera Szappan
Aloe Vera Szappan
1 690 Ft

Aloe Vera Szappan

Összetevők
SODIUM COCOATE, SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM CANOLATE, GLYCERINE*, SODIUM SHEA BUTTERATE,
EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF POWDER, MICA, LIMONENE**,

*az elszappanosodás során keletkezik
**természetes illóolajok komponense

Aloe Vera natúr szappanunkba 100% organikus mezőgazdaságból származó szárított aloe vera port teszünk, melyet a növény leveléből nyernek. Az aloe leveleket mélyhűtéses eljárással szárítják, ezáltal az összes hatóanyag benne marad, amit nyers állapotában is tartalmazott a levél.

1 690 Ft
Beschreibung

Aloé Vera natúr szappanunkba 100% organikus mezőgazdaságból származó szárított aloé vera port teszünk. Az Aloe vera sűrítmény por formájában található meg szappanunkban. A port a növény leveléből liofilezéssel nyerik ki. Ez annyit tesz, hogy a növény leveleit mélyhűtéses eljárással szárítják azért, hogy megmaradjon benne minden hatóanyag, amit az aloe vera friss, nyers állapotban is tartalmaz.
A növényt semmilyen hő nem éri a kezelés során, így teljes értékű marad minden vitamin és ásványi anyag.

Az Aloe Vera az elsők között megemlített növény, amely gyógyászati tulajdonságokkal bír, ezáltal az egészségre pozitív hatást gyakorol.


Az aloe vera egy olyan gyógynövény, amelyet hosszú évek óta használnak a bőr számos problémájának kezelésére. Az aloe vera gélben található hatóanyagoknak számos jótékony hatása van a bőrre.

Az aloe vera gél hidratál, ezáltal segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. Ezen kívül az aloe vera gél gyulladáscsökkentő hatású is, amely segít enyhíteni a bőr irritációját, duzzanatát és vörösségét.

Az aloe vera gél emellett bőrregeneráló hatással is rendelkezik, amely segít a bőr sejtjeinek regenerálódásában és újraképződésében. Ez különösen hasznos lehet az égési sérülések vagy a bőr kisebb sérülései esetén.

Az aloe vera gélben található hatóanyagok, például az antioxidánsok és a vitaminok, fontosak lehetnek a bőr egészségének megőrzésében és javításában. Az aloe vera gél rendszeres használata segíthet a bőr textúrájának javításában, valamint a bőr fiatalosabb megjelenésének megőrzésében.


Az Aldeléna Aloe Vera natúr szappanba eukaliptusz és rozmaring illóolajok kerültek.

Daten
Korosztály
20+
Bőrtípus
Kombinált bőrtípus
Illat
Rozmaring és eukaliptusz
Gewicht
90 g/db
Így használd

A natúr szappant tartsd víz alá, habosítsd fel, majd öblítsd le. Ezután rázd le a vizet a szappanról, majd helyezd egy olyan szappantartóba, amelyből ki tud folyni a víz és a kézműves szappan száradni tud a következő használatig. Ezzel meghosszabbítod szappanod élettartamát.

Illóolaj tartalma

Eukaliptusz illóolaj
Rozmaring illóolaj

Bewertungen
Ergänzende Artikel