INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Kombinált bőr

21termék

Arctisztító olaj 40+ prémium minőségű növényi olajok keveréke érett arcbőröd és dekoltázsod tisztításához.

Olajunk azért kapta ezt a nevet, mert a 40 év feletti hölgyek érett arcbőrének tisztításához állítottuk össze. Ebben a korban már bőrünk kezdi elveszíteni rugalmasságát, feszességét és megjelennek a szarkalábak.

Kiszerelés: 50 ml, 100 ml

6 390 Ft

Ananászos tisztító agyag maszkunk természetes, adalékmentes zöld agyagot (Montmorillonit) és sárga agyagot (Illit - YellowClay) tartalmaz, amelyek gazdag ásványi anyag tartalmuknak köszönhetik bőrre kifejtett jótékony, tisztító hatásukat.

4 490 Ft

Jelenleg elérhető kiszerelés: 50 ml

Aldeléna Anti Aging Komplex Arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs ápolására ajánljuk. 

Különleges összetevői egytől egyig a bőr hidratálását, feszesítését és feltöltését hivatottak szolgálni. A lifting hatást segítik a kollagéntermelődést serkentő sárkányvér kivonat, a védőréteget erősítő hialuron sav, a mimikai ráncok elleni peptid, valamint az 5 különböző, hidegen sajtolt növényi olajból álló komponens.

Az arckrémet egy különleges airless tégelyben tudod megvásárolni, ami egy csúcsminőségű csomagolási megoldás.
Ennek a tárolási módnak az előnye az, hogy a tégely tetejét nem kell lecsavarni, a krémbe nem kell belenyúlni,
így semmilyen szennyeződés nem jut bele, a termék higiénikus marad, a tároló megvédi a krém formuláját és meghosszíbbítja szavatossági idejét.

22 500 Ft

Arctisztító olaj zsíros bőrre vadrózsa olajjal.

Kiszerelés: 50 ml, 100 ml

5 790 Ft

Aldeléna Csokoládé-Mandarin natúr szappan bio, magas minőségű paleolit kakaóval, vörös mandarin és egy kevés citromfű illóolajjal igazi exotikum a fürdőszobában.

1 790 Ft

Az Aldeléna Éjszakai Arckrém bio ligetszépe olajjal olyan natúr bőrápoló formula, amely hidratál, regenerál, tápanyagokkal és vitaminokkal tölti fel bőröd, miközben pihensz.
A ligetszépe olaj zsírsav-tartalmának köszönhetően csökkenti a bőr vízveszteségét és segít megőrizni a bőr egészséges struktúráját. Regenerálja és megfelelően hidratálttá teszi arcbőröd, amíg alszol.

8 550 Ft

100% olaj- és alkoholmentes arctonik hidrolátumokkal. 

Kíméletesen tisztítja, ápolja és harmonizálja bőröd. Emellett gyulladáscsökkentő hatású a benne lévő válogatott speciális összetevőknek köszönhetően.

Összetevők:

  • Bio erdei mályva kivonat: flavonoidokban gazdag, csökkenti a bőrirritációt, bőrnyugtató hatású.
  • Kamilla kivonat: nyugtató, regeneráló, gyulladáscsökkentő.
  • Bio zöld tea kivonat: Flavonoidokat és katechineket tartalmaz, amelyek természetes antioxidánsok, és segítenek megvédeni bőröd az UV által okozott károsodástól és a bőr öregedésének jeleitől. Összehúzza a pórusokat, védő, összehúzó hatású.
  • Bio levendula virágvíz*: kiváló bőrtonizáló, segít megelőzni bőröd a kiszáradástól, tisztít, fertőtlenít és nyugtató hatású.
  • Bio Csodamogyoró (Hamamelis) virágvíz*: Érösszehúzó, feszesítő, gyulladáscsökkentő összetevő. Ezen kívül hatékonyan tisztít, tonizál, nyugtat.
  • Niacinamid (B3 Vitamin): sokoldalú összetevő. Küzd az öregedés látható hatásai ellen. Fokozza a bőr védőrétegének ellenállását. Javítja  bőröd tónusát és textúráját. Minimalizálja a tág pórusokat.
  • Panthenol (B5 Provitamin): bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő összetevő. 
  • Allantoin: irritáció ellenes, bőrnyugtató. Ösztönzi a bőrsejtek képződését. Támogatja a sérült bőrsejtek regenerálódását. Nyugtató hatással bír a stresszes vagy kipirosodott bőrre.

* Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
** Organikus (bio) alapanyagokból készült.

4 990 Ft

Geránium natúr szappan rózsaszín agyaggal és vörös szőlőmag őrleménnyel, 100% tisztaságú nyugtató, regenerálódást elősegítő geránium és pálmarózsa illóolajokkal.

1 790 Ft

Gyorsan felszívódó hidratáló kézkrém karbamiddal száraz, érdes bőrre. Már az első használat után érzed a hatását!

Fő összetevők:

  • Körömvirág kivonat: gyulladáscsökkentő, frissíti a bőrt. Seagít javítani a bőr rugalmasságát.
  • Körömvirág olaj: nyugtató és gyulladáscsökkentő. A benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően sejtregeneráló és sejtmegújító hatású. Segít enyhíteni a bőrpírt.
  • Karbamid: A karbamid hidratáló hatású anyag, amely segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, és ezáltal puhábbá és rugalmasabbá teszi azt. Enyhítheti a bőr viszketését és irritációját, valamint elősegítheti a sebgyógyulást. Lágyítja a bőr rétegeit és hatékonyan hidratál.
4 690 Ft

Arctisztító agyag maszk holt-tengeri iszappal és rózsaszín agyaggal bőröd kíméletes tisztításáért.

4 490 Ft

Homoktövis natúr szappan antivirális hatású szárított levelének főzetével, valamint maghéj porral.

1 690 Ft

Körömvirág szappan erős körömvirág főzettel és sárga agyaggal, illatmentesen. 

  • Vegán
  • Pálmaolaj mentes
  • Illatmentes
1 690 Ft

Egy igazán keleties szappanunk szantálfa és mandarin illóolajokkal.

1 690 Ft

Nyugtató levendulás szappanunk francia levendula illóolajjal készül. Egy fáradt nap után kellemes illata jótékonyan hat a stressz ellen és kedvez a pihentető alvásnak.

1 690 Ft

Az Aldeléna Nappali Arckrém natúr összetevőinek köszönhetően ápolja és hidratálja a normál, illetve a száraz arcbőrt. A hidegen sajtolt, antioxidánsokban rendkívül gazdag meggymag olaj a hidratáció mellett fokozza a bőr vérkeringését, gátolja a bőr öregedését, valamint fényvédő hatású is.

7 550 Ft

Prémium minőségű, organikus Shea vajból készült szappanunkba nagy mennyiségű Shea vajat teszünk, amely 100% organikus mezőgazdaságból származik.

Tápláló, védő és hidratáló hatása miatt évszázadok óta használják őshazájában, Afrikában.

1 790 Ft

Mélytisztító Agyag Maszk Spirulina algával és aloe vera porral gyulladt, pattanásos bőrre.

4 490 Ft