INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Aldelénáról

Gajáryné Kenyeres Viktória vagyok, kozmetikum tervező és készítő mester, az Aldeléna Natúrkozmetikum termékcsalád alapítója.

Hosszú évek egészségtudatos életmódja vezetett arra rá, hogy mennyire fontos bőrünket is tudatosan ápolni, hiszen bőrünk a legnagyobb kiterjedésű szervünk, amely közvetlen kapcsolatban áll a külvilággal.

Ebből az elhatározásból kiindulva születtek egymás után a különféle szappanreceptek, majd szappanok úgy, hogy összetevőik harmóniát, azok egymás jótékony hatását erősítve alkossanak egységet.

Alapvető kritérium volt számomra, hogy minden termék teljesen mentes legyen szintetikus anyagoktól, vegyszerektől és bármitől, ami károsíthatja a bőrt vagy a szervezetet. Sok-sok szappan készült otthon a saját konyhámban és éveken keresztül teszteltem őket családtagjaimon (férjemen és kislányomon), barátainkon, akiktől őszintén vártam és meg is kaptam a visszajelzéseket. Számtalan pozitív eredményről számoltak be nekem, úgy mint bőr állagának javulása, ekcéma tüneteinek csökkenése, ekcéma elmúlása, viszketések csökkenése, hidratáltabb bőr...

Mindezek hatására nem volt kérdés számomra a cél, a feladat, a küldetés: meg kell ismertetnem a szappanokat másokkal is, hogy segíteni tudjak. Ehhez rengeteg erőt és támogatást kaptam férjemtől, Ágostontól :)

A szappanok készítése mellett, ugyanezen kritériumoknak megfelelően, megszületett a többi termékcsalád is.

Bármelyik termék megvásárlása esetén biztos lehetsz abban, hogy azok természetesek és tiszták.

Ezen kötelezettségvállalás részeként úgy döntöttem, hogy nem használok pálmaolajat egyetlenegy termékemhez sem. Az ok pedig az volt, hogy sajnálatos módon világszinten a pálmaolaj iránti fokozódó igény miatt esőerdők, valamint különféle növény- és állatfajok esnek áldozatul.

 

Filozófiám

Hiszek abban, hogy Neked is lehet tiszta, ápolt és egészséges bőröd!

Mai világunkban bőrünket folyton-folyvást különböző hatások érik, amelyek gátolják a megfelelő működésben. Ilyen például a levegő szennyezettsége vagy az UV sugárzás.  Ezzel egy időben felismerjük annak szükségességét, hogy törődnünk kell önmagunk egészségével. 

A tervezés során termékeimhez minden összetevőt annak egyedi terápiás tulajdonságának figyelembevételével választok ki.

 

Köszönöm, hogy itt vagy és az Aldeléna termékeket választottad! 

 

Aldeléna Natúrkozmetikum

Gajáryné Kenyeres Viktória

kozmetikum tervező, fejlesztő és készítő mester