INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Erdei Mályva Arctonik
Erdei Mályva Arctonik
4 990 Ft

Erdei Mályva Arctonik

Összetevők
Chamomilla Recutitata Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Water*, Hamamelis Virginiana Water*, Niacinamide, Glycerin, Panthenol, Benzyl Alcohol, Aqua, Allantoin, Dehydroacetic Acid, Malva sylvestris flower extract*, Citric acid, Potassium sorbate, Sodium benzoate

100% olaj- és alkoholmentes arctonik hidrolátumokkal. 

Kíméletesen tisztítja, ápolja és harmonizálja bőröd. Emellett gyulladáscsökkentő hatású a benne lévő válogatott speciális összetevőknek köszönhetően.

Összetevők:

  • Bio erdei mályva kivonat: flavonoidokban gazdag, csökkenti a bőrirritációt, bőrnyugtató hatású.
  • Kamilla kivonat: nyugtató, regeneráló, gyulladáscsökkentő.
  • Bio zöld tea kivonat: Flavonoidokat és katechineket tartalmaz, amelyek természetes antioxidánsok, és segítenek megvédeni bőröd az UV által okozott károsodástól és a bőr öregedésének jeleitől. Összehúzza a pórusokat, védő, összehúzó hatású.
  • Bio levendula virágvíz*: kiváló bőrtonizáló, segít megelőzni bőröd a kiszáradástól, tisztít, fertőtlenít és nyugtató hatású.
  • Bio Csodamogyoró (Hamamelis) virágvíz*: Érösszehúzó, feszesítő, gyulladáscsökkentő összetevő. Ezen kívül hatékonyan tisztít, tonizál, nyugtat.
  • Niacinamid (B3 Vitamin): sokoldalú összetevő. Küzd az öregedés látható hatásai ellen. Fokozza a bőr védőrétegének ellenállását. Javítja  bőröd tónusát és textúráját. Minimalizálja a tág pórusokat.
  • Panthenol (B5 Provitamin): bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő összetevő. 
  • Allantoin: irritáció ellenes, bőrnyugtató. Ösztönzi a bőrsejtek képződését. Támogatja a sérült bőrsejtek regenerálódását. Nyugtató hatással bír a stresszes vagy kipirosodott bőrre.

* Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
** Organikus (bio) alapanyagokból készült.

4 990 Ft
Details

Az arctisztító tonik intenzíven tisztítja a bőrt és a pórusokat, ezen kívül tápláló hatású is. Az Aldeléna Erdei Mályva Arctonikunk vízbázisú, tápláló és gyógyító összetevőket tartalmaz, amelyek regenerálják a bőrt és üdévé varázsolják. Eltávolítja a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat.

Felkészíti bőröd a további ápolásra. A tonik használata után hidratálhatod bőröd az Aldeléna arcápoló krémekkel napszaknak megfelelően:

 

Anti Aging Komplex Arckrém

Aldeléna Nappali Arckrém

Aldeléna Éjszakai Arckrém

 

Arctonikunkban csak olyan természetes összetevőket találsz, mint a kamilla és a zöld tea kivonat, a hamamelis (csodamogyoró) és a levendula virágvíz amelyek hidratálják bőrödet és egyben antioxidáns hatásúak is. 

A B3 vitamin és a B5 Provitamin biztosítják a bőr természetes védőgátjának megfelelő működését. Az allantoinnal közösen, ami a karbamid alternatívája, fellépnek a gyulladások ellen. Emellett az allantoin sejtregeneráló és nedvesség-megkötő hatású, megvédi a bőrt az irritációtól és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.

Végül, de nem utolsó sorban szeretnék szólni a Bio Erdei Mályva kivonatról is, amely nyugtatja a bőrt, hidratál és gyulladásgátló hatású. Gyengéden hat, így érzékeny bőrre is nyugodtan felvihető.

Info
Korosztály
20+
Bőrtípus
Minden bőrtípusra
Illat
természetes gyógynövényes illat
Így használd
Vidd fel kozmetikai vattakoronggal és körkörös mozdulatokkal ápold le az arcbőröd.
Használd minden reggel és este. Ne öblítsd le!
Illóolaj tartalma
Nem tartalmaz sem illóolajat, sem pedig illatolajat.
Opinions
Additional products