INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Hidratáló Kézkrém Körömvirág Olajjal és Karbamiddal
Hidratáló Kézkrém Körömvirág Olajjal és Karbamiddal
4 690 Ft

Hidratáló Kézkrém Körömvirág Olajjal és Karbamiddal

Összetevők
Aqua, Coco-Caprylate, Methyl Glucose Sesquistearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Urea, Cetyl Alcohol, Glycine Soja Oil, Benzyl Alcohol, Calendula
Officinalis Flower Extract, Citrus Limon Oil, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene**
*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
**Természetes illóolajok komponense.

Gyorsan felszívódó hidratáló kézkrém karbamiddal száraz, érdes bőrre. Már az első használat után érzed a hatását!

Fő összetevők:

  • Körömvirág kivonat: gyulladáscsökkentő, frissíti a bőrt. Seagít javítani a bőr rugalmasságát.
  • Körömvirág olaj: nyugtató és gyulladáscsökkentő. A benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően sejtregeneráló és sejtmegújító hatású. Segít enyhíteni a bőrpírt.
  • Karbamid: A karbamid hidratáló hatású anyag, amely segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, és ezáltal puhábbá és rugalmasabbá teszi azt. Enyhítheti a bőr viszketését és irritációját, valamint elősegítheti a sebgyógyulást. Lágyítja a bőr rétegeit és hatékonyan hidratál.
4 690 Ft
Details

A karbamid egy hidratáló anyag, amely számos pozitív hatással bír a bőrre. A karbamid képes megkötni a nedvességet, így segít megőrizni a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. Emellett exfoliáló hatása is lehet, ami azt jelenti, hogy segít eltávolítani a bőr felső rétegét, és így elősegíti a friss, új bőrsejtek regenerálódását.

A karbamid kiválóan alkalmas száraz, durva és repedezett bőr kezelésére, különösen a kéz, a talpak, a könyökök és a térdek területén. A karbamid hidratáló hatása segít megelőzni a bőr kiszáradását és repedezését, míg exfoliáló hatása eltávolítja a száraz és durva bőrsejteket, így puhábbá és simábbá teszi a bőrt.

A karbamidot gyakran alkalmazzák az ekcéma, a pikkelysömör és a más bőrbetegségek kezelésére is, mivel segít megőrizni a bőr hidratáltságát és csökkenti a viszketést és irritációt.

Összességében a karbamid kiváló hidratáló és exfoliáló hatással bír, és segíthet megőrizni a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, valamint csökkenteni a szárazság és a repedezés tüneteit.

Info
Korosztály
20+
Bőrtípus
Száraz bőrtípus
Illat
Citrom
Így használd
Kézmosás után vegyél ki egy fél diónyi mennyiségű kézkrémet a tégelyből, majd masszírozd bele a tenyered és a kézfejed bőrébe.
A krém hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet használata után.

Nach dem Händewaschen entnimm eine halbe Walnussmenge Handcreme aus dem Behälter und massiere sie in deine Handflächen und Handrücken ein.
Die Creme zieht schnell ein und hinterlässt nach der Anwendung kein fettiges Gefühl.

After washing your hands, take out a half walnut-sized amount of hand cream from the jar and massage it into your palms and the back of your hands.
The cream absorbs quickly and doesn't leave a greasy feeling after use.
Illóolaj tartalma
Citrom (Citrus Limon)
Opinions
Additional products