INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Eukaliptusz-Rozmaring Fürdősó
Eukaliptusz-Rozmaring Fürdősó
4 250 Ft

Eukaliptusz-Rozmaring Fürdősó

Összetevők
Összetevők: Holt-tengeri fürdősó, Himalája só, Eukaliptusz olaj, Rozmaring olaj, Szárított rozmaring, Szárított menta levél
INGREDIENS: DEAD SEA SALT, HIMALAYAN SALT, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF, MENTHA PIPERITA LEAF

Egy hosszú, fárasztó nap után nincs is pihentetőbb annál, mint venni egy meleg fürdőt, hogy ellazuljunk és kitisztítsuk gondolatainkat.
A meleg víz lazító hatását fokozhatjuk az Aldeléna fürdősókkal.
Eukaliptusz-Rozmaring fürdősónk 100% tisztaságú rozmaring és eukaliptusz illóolajokkal nyújt különleges fürdőélményt a kényeztető, ásványi anyagokban gazdag Holt-Tengeri sóval, valamint a rozmaring és eukaliptusz illóolajok keverékének üdítő, frissítő hatásával.

 

4 250 Ft
Details

A Jordániából származó fürdősó ásványokban nagyon gazdag. Felpezsdíti a vérkeringést, ezáltal ellazulnak izmaid, oldódik a feszültség.

Maga a Holt-tenger 420 méterrel a tengerszint alatt fekszik, mégpedig a föld legmélyebb szárazföldi pontján. Vizét a Jordán folyó és más ásványi anyagokban gazdag forrás táplálja. Mivel a sivatag közepén található,
távol a nagyvárosoktól és az ipartelepektől, így teljesen mentesül a környezet káros hatásaitól.

A Holt-tenger vizének a legmagasabb a sókoncentrációja a földön:

tízszer nagyobb, mint más tengereké.
Minden tengervíz tartalmaz magnézium-szulfátot (Epsom só) és nátrium-kloridot. A Holt-tenger vize 10-szer több kloridot, és 40-szer több magnéziumot tartalmaz mint bármely más tenger vize, és a brómkoncentrátuma is magasabb bármelyiknél. Ezek a sók megtisztítják a bőrt a felesleges zsírtól és az elhalt hámsejtektől úgy, hogy közben nem okoznak bőrszárazságot.

Fürdés során a feloldott sóban lévő természetes ásványi anyagok bejutnak a bőrbe, ezáltal javul a vérkeringés és szép bőrt kölcsönöz.


Hatásai:

  • Bőrfiatalító
  • Bőrhámlasztó
  • Fertőtlenítő
  • Tisztító
  • Enyhíti az izomfájdalmakat

 

Az eukaliptusz illóolaj segíthet enyhíteni a légzőszervi problémákat, mint például az asztma, az allergia, az orrdugulás és a torokfájás. Emellett antibakteriális, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású is lehet, ezért hatékonyan alkalmazható fertőzések és gyulladások kezelésére.

A rozmaring illóolaj hasznos lehet a memória és a koncentráció javításában, valamint segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást. Emellett lehet hatékony fájdalomcsillapító is, így a fejfájás és az izomfájdalmak enyhítésére is alkalmazható. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása is lehet, így segíthet az érzékeny bőr és a pattanások kezelésében.

Info
Korosztály
20+
Bőrtípus
Minden bőrtípusra
Illat
Rozmaring és eukaliptusz
Így használd

Fürdés:

2 evőkanálnyi Rozmaring-Eukaliptusz Fürdősót tegyél egy kád vízbe. Majd pihenj legalább 20 percet. Végül pedig zuhanyozz le tiszta vízzel.

Kézfürdő:

Kb. 10 liternyi vízben oldjuk fel a sót és tegyük bele kezünket.

Áztassuk kb. 20 percig.


Lábfürdő:

Kb. 10 liternyi vízben oldjuk fel a sót és tegyük bele lábunkat.

Áztassuk kb. 20 percig.

Illóolaj tartalma

Rozmaring illóolaj
Eukaliptusz illóolaj

Opinions
Additional products