INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Ananász Agyag Maszk
Ananász Agyag Maszk
4 490 Ft

Ananász Agyag Maszk

Összetevők
ILLITE (YELLOW CLAY), MONTMORILLONITE (GREEN CLAY),

ANANAS SATIVUS STEM POWDER; MALTODEXTRIN

Ananászos tisztító agyag maszkunk természetes, adalékmentes zöld agyagot (Montmorillonit) és sárga agyagot (Illit - YellowClay) tartalmaz, amelyek gazdag ásványi anyag tartalmuknak köszönhetik bőrre kifejtett jótékony, tisztító hatásukat.

4 490 Ft
Details

Ananászos tisztító agyag maszkunk természetes, adalékmentes zöld agyagot (Montmorillonit) és sárga agyagot (Illit - YellowClay) tartalmaz, amelyek gazdag ásványi anyag tartalmuknak köszönhetik bőrre kifejtett jótékony, tisztító hatásukat. A maszk összetevőjét képezi még az ananász por, amely kivonat szintén rendelkezik tisztító hatással, emellett enzimatikus hámlasztó, eltávolítja a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket.

 

Az ananász számos pozitív hatással bír a bőrre, mivel gazdag természetes enzimekben, vitaminokban és antioxidánsokban. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak az ananász jótékony hatásaihoz a bőrápolásban:

Exfoliáció: Az ananászban található bromelain nevű enzim kiváló exfoliáló (radírozó, hámlasztó) hatással rendelkezik. Segít eltávolítani a bőr szennyeződéseit, amelyek lehetnek elhalt hámsejtek, száraz bőrsejtek és a szennyeződés. Az exfoliáció révén a bőr felfrissül, puhább és simább lesz, és megjelenhetnek az új, egészséges bőrsejtek.

Gyulladáscsökkentés: Az ananászban található gyulladáscsökkentő tulajdonságok, köztük a bromelain és C-vitamin, segíthetnek csökkenteni a bőr gyulladásait, például a pattanásokat, pirosságot vagy bőrkiütéseket.

Hidratálás: Az ananászban található természetes nedvesség segít hidratálni a bőrt. A bőr hidratált és jól táplált állapotban marad, így javulhat a textúrája és megőrizheti fiatalos megjelenését.

Antioxidáns védelem: Az ananász C-vitaminban és más antioxidánsokban gazdag, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a káros szabadgyökök ellen. Ezek a szabadgyökök olyan molekulák, amelyek hozzájárulhatnak a bőröregedéshez és a károsodásokhoz, de az antioxidánsok képesek semlegesíteni és leküzdeni ezeket a szabadgyököket.

Ragyogó bőr: Az ananász jótékony hatásai a bőrre hozzájárulhatnak egy egészséges, ragyogó és sugárzó bőr megjelenéséhez.



Normál vagy zsíros, eltömődött pórusú bőrre ajánlom.

Info
Korosztály
20+
Bőrtípus
Érzékeny
Így használd
A por állagú arcpakolás alapból kb. 2 teáskanálnyit keverj össze annyi vízzel, hogy kenhető masszát kapj. Egyenletesen vidd fel az arcodra, a nyakadra és a dekoltázsodra, de a szemkörnyéket kerüld ki! Hagyd magadon 10-15 percig, majd langyos vízzel mosd le.

Ha véletlenül a szemedbe kerül a massza, öblítsd ki vízzel óvatosan több percen keresztül.
Bőrproblémák
Normál és zsíros bőrre ajánljuk.
Opinions
Additional products