INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Vadrózsa Szappan
Vadrózsa Szappan
1 790 Ft

Vadrózsa Szappan

Összetevők
SODIUM COCOATE, SODIUM OLIVATE, ROSA CANINA EXTRACT, SODIUM CANOLATE, GLYCERINE, SODIUM SHEA BUTTERATE, CYMBOPOGON MARTINI OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, MICA

Az Aldeléna Vadrózsa szappan csipkebogyó főzettel készül. Kellemes illatát pedig 100% tisztaságú, prémium minőségű geránium és pálmarózsa illóolajoktól kpaja. 

1 790 Ft
Details

A csipkebogyó, amely a vadon növő rózsa termése, régóta ismert a bőr szépségére és egészségére gyakorolt jótékony hatásairól.

Az Aldeléna Vadrózsa szappan készítése során gondosan válogatott, magas minőségű csipkebogyó termésből készült főzet kerül felhasználásra, amely telis-tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ezek az összetevők együttesen segítik megvédeni a bőrt a környezeti hatásoktól, hidratálják és táplálják azt, valamint elősegítik a bőr regenerálódását és rugalmasságának megőrzését.

Az Aldeléna Vadrózsa szappan rendszeres használata látható és érezhető eredményeket hozhat a bőr számára. A csipkebogyó főzet ápoló és gyógyító tulajdonságai segíthetnek csökkenteni a bőrön megjelenő finom vonalakat és ráncokat, valamint kiegyensúlyozhatják a zsíros vagy száraz bőrt. Emellett enyhe, bőrbarát tisztító hatása révén ideális választás mindennapos használatra minden bőrtípus esetén.

Az Aldeléna Vadrózsa szappan csipkebogyó főzettel egyaránt gyönyörködteti az érzékeket és gondoskodik a bőr egészségéről, hogy minden használat után újjáéledj és ragyogj!

  • A csipkebogyó hidratáló hatású, magas antioxidáns tartalmú, C és F vitaminokban gazdag gyógynövény.
  • Alkalmazzák ránctalanítóként és segít eltüntetni a napozás okozta károkat is.
  • Összehúzó hatással bír, emiatt kisebbé válnak a pórusok.
  • Bőrünknek egészséges fényt kölcsönöz.

Info
Korosztály
40+
Bőrtípus
Zsíros bőrtípus
Weight
90 g/db
Így használd
A szappant tartsd víz alá, habosítsd fel, majd öblítsd le. Ezután rázd le a vizet a szappanról, majd helyezd egy olyan szappantartóba, amelyből ki tud folyni a víz és a szappan száradni tud a következő használatig. Ezzel meghosszabbítod szappanod élettartamát.

Ha véletlenül a szemedbe kerül a szappan, öblítsd ki vízzel óvatosan több percen keresztül.
Illóolaj tartalma
Pálmarózsa illóolaj
Opinions