Aloe Vera Szappan

Aloe Vera Szappan
1 490 Ft
Aloé Vera kézműves szappanunkba 100% organikus mezőgazdaságból származó szárított aloé vera port teszünk, melyet a növény leveléből nyernek. Az aloe leveleket mélyhűtéses eljárással szárítják, ezáltal az összes hatóanyag benne marad, amit nyers állapotában is tartalmazott a levél.
Részletek
Aloé Vera kézműves szappanunkba 100% organikus mezőgazdaságból származó szárított aloé vera port teszünk. Az Aloe vera sűrítmény por formájában található meg szappanunkban. A port a növény leveléből liofilezéssel nyerik ki. Ez annyit tesz, hogy a növény leveleit mélyhűtéses eljárással szárítják azért, hogy megmaradjon benne minden hatóanyag, amit az aloe vera friss, nyers állapotban is tartalmaz.
A növényt semmilyen hő nem éri a kezelés során, így teljes értékű marad minden vitamin és ásványi anyag.

Az Aloe Vera az elsők között megemlített növény, amely gyógyászati tulajdonságokkal bír, ezáltal az egészségre pozitív hatást gyakorol.

 

 

 

 

 

Adatok
Korosztály
20+
Bőrtípus
Kombinált bőrtípus
Kiegészítő termékek
Vélemények
Összetevők
SODIUM COCOATE, SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM CANOLATE, GLYCERINE*, SODIUM SHEA BUTTERATE,
EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF POWDER, MICA, LIMONENE**,

*az elszappanosodás során keletkezik
**természetes illóolajok komponense
Így használd
A szappant tartsd víz alá, habosítsd fel, majd öblítsd le. Ezután rázd le a vizet a szappanról, majd helyezd egy olyan szappantartóba, amelyből ki tud folyni a víz és a kézműves szappan száradni tud a következő használatig. Ezzel meghosszabbítod szappanod élettartamát.
Illóolaj tartalma
Eukaliptusz illóolaj
Rozmaring illóolaj